OVER HOUTKLUS

HoutKlus beheert de hele logistieke keten; vanaf het land tot aan de klant. Dat begint al in het bos, waar onze vakmensen de juiste bomen voor jouw eindproduct selecteren. Vervolgens worden onze producten met moderne machines en met de grootst mogelijke zorg in onze eigen fabriek geproduceerd. Onze verkopers overleggen rechtstreeks met de fabriek. Dus bij ons zijn er geen dure tussenschakels, en al helemaal geen grote (hoofd)kantoren. HoutKlus houdt het graag simpel! 

Vanwege onze directe contacten met moderne bosbouwers en zagerijen, voor wie herplanten een vanzelfsprekendheid is, kunnen wij een constante hoge kwaliteit hout garanderen. En omdat wij rechtstreeks uit het bos kopen en geen grote (hoofd)kantoren hebben, kunnen wij onze klanten de laagste prijs voor de beste kwaliteit garanderen;

En daar zijn we best trots op!

a pile of wood sitting next to each other

Gratis bezorging

Veel van onze producten zijn niet makkelijk mee te nemen; dus wij bezorgen ze graag. Binnen 40km en meer dan €150? dan ook nog eens helemaal gratis!

14 dagen retourbeleid

Goederen kunnen binnen 14 dagen onbeschadigde en ongebruikt binnen 14 dagen na aflevering terug gebracht naar ons magazijn worden.

Snelle levering

Vandaag besteld, morgen is huis. Besteld u voor 17:00, komen we het de volgende dag leveren. Komt s'avonds of op zaterdag beter uit? geen probleem, regelen we dat!

Online betalen

Via onze webshop kunt u gemakkelijk de producten die u nodig heeft bestellen en veilig betalen. Zo heeft u geen gedoe met contant geld.

Even voorstellen!

Armen Kerimov

Mijn naam is Armen. Omdat mijn vader al zijn hele leven met hout werkt, voelde het voor mij als een natuurlijke keuze om ook met zo’n prachtig natuurproduct te gaan werken. Een beslissing waar ik tot op de dag van vandaag geen spijt van heb. Hout heeft zo oneindig veel mogelijkheden, graag vertel ik je er meer over. 

Mensen vragen mij wel eens; wat maakt HoutKlus anders dan al die anderen? Eigenlijk kan ik daar een heel simpel antwoord op geven; In Twente noemen ze dat “noaberschop”. Wij zien het als onze plicht om jullie met met raad en daad bij te staan; mee te denken bij de realisatie van het project, afleveren op de plek waar en wanneer je het wilt. Kortom jullie verwachtingen waarmaken, of nog liever, ze overtreffen. Dat maakt dat wij plezier in ons werk hebben, en wij hopen dat je dat merkt.  

Er moet een adres worden opgegeven om een kaart in te sluiten