Bezorgservice

Veel van onze producten zijn niet makkelijk mee te nemen; dus wij bezorgen ze graag. Wil jij je bestelling vandaag nog in huis hebben? Geen probleem! Houtklus regelt het.  

Vandaag besteld, morgen in huis!

Van maandag tot en met vrijdag vóór 17:00 uur besteld, dan word je bestelling de volgende werkdag (thuis) bezorgd. Wij informeren je over hoe laat wij verwachten bij je te zijn.

Avond bezorging

Van maandag tot en met vrijdag bezorgen wij ook tussen 

18:00 uur en 20:00 uur, als je de dag ervoor je bestelling doorgeeft!

Zaterdag bezorging

Heeft u uw bestelling liever bezorgd op zaterdag? Ook dat is geen probleem. Geef dit door bij uw bestelling, dan regelen wij de rest.

Bezorgkosten

We komen graag uw bestelling thuis afleveren. Woont u binnen 40km van ons filiaal en besteld u meer dan €450, dan doen we dit ook nog eens helemaal gratis!

Binnen 40km

 Bestellingen vanaf €450 worden helemaal gratis bezorgd.
Voor bestellingen onder de €450 wordt €39 bezorgkosten in rekening gebracht.

Buiten 40km

 De bezorgkosten zijn in dit geval afhankelijk van de plaats, het volume en het tijdstip van de levering. Het handigst is dat u even contact opneemt, wij kunnen u dan precies vertellen wat de mogelijkheden zijn.


Vandaag ophalen


  • Bestellingen kunnen telefonisch, per mail of via onze webshop doorgegeven worden.
  • Zodra we uw bestelling ontvangen hebben gaan we direct voor je aan de slag en berichten we je als je bestelling klaarligt.
  • Je kunt je bestelling ophalen aan de Hendrik ter Kuilestraat 204 in Enschede.


Openingstijden


Maandag - Vrijdag

 7:30 - 17:00


Zaterdag

 7:30 - 13:00


Zondag

 Gesloten


Retourneren

Indien je goederen wenst te retourneren kun je deze, onbeschadigd, ongebruikt en op vertoning van het aankoopbewijs, binnen 14 dagen na aflevering naar ons magazijn brengen. Je krijgt dan het betaalde bedrag terug.  


Naar de shop